Tämä on huipputarjous sinulle, joka mennä körryyttelet iankaiken vanhalla koppimopolla, etkä tiedä miten sillä voi selvitä maaliin saakka.

 

Joskus jopa saattaa mielessäsi käväistä pelko siitä, että jos junnaat vanhan koppimoposi kyydissä loppumetreille asti, joudut vielä kaatopaikan puolelle ja sulattamoon.

Kiinnostaisiko sinua saada aivan uusi, suorastaan taivaallinen kulkuneuvo, ihan hovikuljettajan kera? Sillä voi tehdä matkaa turvallisesti. Se kulkuneuvo ei korruptoidu, eikä ruostu milloinkaan. Se ei hajoa tiepuoleen kesken kaiken. Eikä se ole mikään halavattu pappamopo. Eikä sitä tarvitse joka ikinen vuosi käydä katsastamassa.

Tämä ainutlaatuinen tarjous on voimassa juuri nyt. Sitä ei  tosin voi rahalla ostaa, vaan sen saa ilmaiseksi - lahjaksi. Kannattaa siis nopeasti ottaa yhteyttä Taivaalliseen Diileriin jo tänään. 

Toiset ne vaan eivät jostain kumman syystä halua vastaanottaa tätä ainutlaatuista huipputarjousta, vaan mieluummin mennä körryyttelevät kitkutellen jollain ruosteisella ja hajoamispisteessä olevalla romulla. Vieläpä äärettömän surkeissa olosuhteissa.