Non Stop Konsertteja

The Luolakoiran konsertista on mahdollisuus nauttia päivät ja yöt pääksytysten Lossanmäessä. Vieläpä ilmaiseksi. Tämä riemukas haukku kantautuu myös kauempanakin asuvaisten ratoksi.

 luolakoira konsertoiKun haluaa kuunnella musiikkia, voi avata radion tai vaihtoehtoisesti voi avata parvekkeen oven, niin mestarimuusikko tietävät oven narahduksesta, että nyt pitää ruveta hommiin.
 
Mahtaako tämä virtuoosi esiintyä Elolysteillä Rock-torilla? Mene ja tiedä. Siksi menin ja nyt tiedän. Hänen manageriltaan sain kuulla, että The Luolakoira esiintyy vain Losssanmäessä. Kiertueelle hän lähtevät vasta syksyllä kun koittaa ketunmetsästysaika.
Jossain vaiheessa The Luolakoira mahdollisesti julkaisee uuden demon Juu-tuubissa.

raffeLuolakoira Raffe on eri maata. Raffe asustaa Heiluntiellä Parkinmäessä. Raffe ei pidä itsestään turhaa meteliä. Hän on ennemminkin seurapiirikoira, joka valloittaa kaikkien sydämet rauhallisuudellaan. Raffen läsnäolo alentaa jopa verenpainetta.

luolakoira konsertoi- The Luolakoira konserttikiertueella maakunnassa. Taustabändinä musisoi The Exitus. 

luolakoira konsertoi- The Luolakoira on siirtynyt muistojen kalmistoon.

The Luolakoiran kaikki keskiyön konsertit on peruttu. Artistille saapui noutaja. The Luolakoira heitti veivinsä eräänä toukokuisena aamuna niin kauas, ettei sitä itsekään enää löytänyt.

Pikkulintujen lämmittelybändit jatkavat esiintymistä päivät pääskytysten.

elainkerjuuGlamour Rock Band The Eläinkerjuu soittaa The Luolakoiran muistokonsertissa Teuvan Nuorisoseuralla. Konsertin tuotto lahjoitetaan Koti-ikäväisten Eläinten Suojeluyhdistykselle.