Odotettavissa rakettikuuroja

Mitenköhän me mahtaisimme suhtautua, jos raketit uhkaisisivat päivittäin oman paikkakuntamme viattomia tai jopa viallisia ihmisiä?
Sehän on ollut piinaava jatkumo Israelissa jo vuosikausia. Arviolta 3,5 miljoonaa ihmistä elää tämän uhan alla.
 
Mitä jos tämä olisi meidänkin arkeamme?
 
meijeri
Toinen Teuvan keskustaan osunut raketti vaurioitti meijerirakennusta pahoin.
 

Teuvan ja Jurvan rajan läheisyydestä on ammuttu jatkuvalla syötöllä raketteja Teuvan puolelle. Teuvalaiset ovat kauhuissaan ja hermoromahduksen partaalla. Hälytyssireenien soidessa aikaa hakeutua suojaan on vain muutamia sekunteja. Suurin osa raketeista on onneksi pudonnut asumattomille alueille aiheuttamatta sen kummempaa vahinkoa.

Muutama raketti on kuitenkin harhautunut naapurin koirahäkin yläpuolelle säikäyttäen The Luolakoirat pahanpäiväisesti. Toinen keskustaan osunut raketti vaurioitti meijerirakennusta pahoin.

marssi
 Teuvan Puolustusvoimat siirtää parhaillaan joukkojaan Jurvan rajan läheisyyteen mahdollista maaiskua varten.
 
moottorimarssi
 
Pitkään siedettyään terrori-iskuja, Teuvan ilmavoimat päätti toimia ja iskeä takaisin samalla mitalla, tuhoten rakettien laukaisualustoja, tehden täsmäiskuja terroristijohtajien autoihin ja taloihin.
Siviiliuhreja pyritään huolellisesti välttämään, mutta ongelmalliseksi tilanteen tekee se, että terroristit ovat sijoittaneet ammuksiaan keskelle asuinalueita, sairaaloita ja lastentarhoja. Tarkoitus lienee epäilemättä se, että mahdollisen vastaiskun tapahtuessa tulisi paljon siviiliuhreja, jolloin propagandakoneisto saisi paljon jauhettavaa.
 
Kunnanjohtaja pitää illalla tiedotustilaisuuden kunnantalon parvekkeella. Kassamkuuron sattuessa tilaisuus siirretään paloaseman kellariin. 
 
ohjuspatteri
Teuvan Nuorisoseuran edessä oleva ohjuspatteri on osa puolustusjärjestelmää.
 
Kansainväliset järjestöt ovat ehättäneet tuomitsemaan Teuvan tekemät vastaiskut. Myös YK:n pääsihteeri Monkey Boon on vaatinut lopettamaan kostoiskut ja antamaan terroristeille työrauhan.
 
hellfire
Teuvan Helluntaiseurakunta palaa ilmiliekeissä. Seurakunnan pastori kiistää, että roihun olisi aiheuttanut raketti-isku. Hän vakuuttaa, että kysymys on parhaillaan vietettävästä teemaviikosta Tuli Syttyköön. Tilanne tulee kuitenkin muuttumaan, sillä seuraavalla viikolla on vuorossa Sateet Lähetä-teema.