Koppimoposaarna

Tämä on huipputarjous sinulle, joka mennä körryyttelet iankaiken vanhalla koppimopolla, etkä tiedä miten sillä voi selvitä maaliin saakka. Joskus jopa saattaa mielessäsi käväistä pelko siitä, että jos junnaat vanhan koppimoposi kyydissä loppumetreille asti, joudut vielä maaliin saavuttuasi kaatopaikan puolelle ja sulattamoon.

 
Kiinnostaisiko sinua saada aivan uusi, suorastaan taivaallinen kulkuneuvo, ihan hovikuljettajan kera? Sillä voit turvallisesti tehdä matkaa ja pääset voittajana maaliin.
Mikään autokauppa ei omista siihen yksinoikeutta. Sitä ei myöskään ruoste raiskaa, eikä se hajoa kesken matkaa tiepuoleen.
 
Tämä ainutlaatuinen tarjous on voimassa juuri nyt. Sitä ei tosin voi rahalla ostaa, vaan sen saa ilmaiseksi - lahjaksi! Kannattaa siis nopeasti ottaa yhteyttä taivaalliseen diileriin jo tänään.
 

Toiset ne vaan eivät jostain kumman syystä halua vastaanottaa tätä ainutlaatuista huipputarjousta, vaan mennä körryyttelevät mieluummin kituutellen jollain ruosteisella ja hajoamispisteessä olevalla romulla ja vieläpä äärettömän surkeissa olosuhteissa.